Οι διακοπές των Ονείρων σας στην Πάρο
STRATOS APARTMENTS
BOOK NOW
BOOK NOW
2
0

Μοναδική Παριανή Οικογενειακή Φιλοξενία

Πανοραμική Θέα του Κόλπου της Παροικιάς

Τα Ενοικιαζόμενα Στούντιος και Διαμερίσματα Στράτος, μία φιλική στο περιβάλλον οικογενειακή επιχείρηση, πρόσφατα ανακαινισμένη, στην Πάρο. Λειτουργούν από το 1992 και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα καταλυμάτων με δωμάτια, στούντιος και διαμερίσματα. Είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους τύπους των ταξιδιωτών.

Τα Ενοικιαζόμενα Στούντιος και Διαμερίσματα Στράτος παρέχουν τεχνολογία αιχμής και η ανακύκλωση αποτελεί βασικό συστατικό της φιλοσοφίας  με την χρήση ηλιακής ενέργειας και της πράσινης τεχνολογίας.

Σε ιδανική τοποθεσία στα περίχωρα της Παροικιάς, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την πρωτεύουσα της Πάρου και πολύ κοντά σε δύο από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής, μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για τις διακοπές σας στην Πάρο.
Οι κοινόχρηστοι χώροι περιλαμβάνουν αίθουσα πρωινού, με εξωτερική σκιερή αυλή καθώς επίσης μεγάλο μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα.

READ MORE CLOSE

Διαμονή

Διαμέρισμα με θέα θάλασσα Διαμέρισμα με θέα θάλασσα Δύο άνετα δωμάτια που επικοινωνούν εσωτερικά παρέχουν όλες τις ανέσεις που απαιτούνται για μια χαλαρή και άνετη διαμονή.
Superior Στούντιο με θέα στη θάλασσα Superior Στούντιο με θέα στη θάλασσα Μονόχωρο Στούντιο. Όλα τα στούντιο ανακαινίστηκαν πρόσφατα και βρίσκονται στο ισόγειο (επίπεδο υποδοχής/εισόδου) ή στον 1ο όροφο.
Standard Στούντιο με Μπαλκόνι Standard Στούντιο με Μπαλκόνι Τα Standard στούντιος με Μπαλκόνι βρίσκονται ένα όροφο κάτω από το επίπεδο εισόδου/υποδοχής και διαθέτουν μπαλκόνι χωρίς θέα θάλασσα, απλά θέα στον περιβάλλοντα χώρο.
Standard Στούντιο με θέα θάλασσα Standard Στούντιο με θέα θάλασσα Τα στούντιος με θέα στη θάλασσα βρίσκονται ένα όροφο κάτω από το επίπεδο εισόδου/υποδοχής και διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.
Οικονομικό Ημιυπόγειο Στούντιο Χωρίς Θέα Οικονομικό Ημιυπόγειο Στούντιο Χωρίς Θέα Τα οικονομικά στούντιο βρίσκονται στο ημιυπόγειο (2 ορόφους κάτω από το επίπεδο εισόδου/υποδοχής) και διαθέτουν έξοδο σε ένα εσωτερικό κοινόχρηστο κήπο χωρίς θέα.

Τοποθεσία

Τα Ενοικιαζόμενα Στούντιο και Διαμερίσματα Στράτος είναι χτισμένα στα περίχωρα της κεντρικής πόλης της Πάρου, της Παροικίας, απέναντι από το αρχαίο μνημείο του Ασκληπιού. Βρίσκονται μόλις 1 χλμ. απόσταση από το λιμάνι και 5’ περπατώντας από το κέντρο της πόλης μέσω του παραλιακού δρόμου (στον οποίο υπάρχουν κυρίως εστιατόρια και καφέ/μπαρ) και 7 χλμ από το αεροδρόμιο.

  • Stratos Apartments & Studios
 

Κριτικές