Οι διακοπές των Ονείρων σας στην Πάρο
STRATOS APARTMENTS
BOOK NOW
BOOK NOW
2
0

Μοναδική Παριανή Οικογενειακή Φιλοξενία

Πανοραμική Θέα του Κόλπου της Παροικιάς

Τα Ενοικιαζόμενα Στούντιο και Διαμερίσματα Στράτος, μία φιλική στο περιβάλλον οικογενειακή επιχείρηση, πρόσφατα ανακαινισμένη, στην Πάρο. Λειτουργούν από το 1992 και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα καταλυμάτων με δωμάτια και διαμερίσματα. Είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους τύπους των ταξιδιωτών.
Τα Ενοικιαζόμενα στούντιο και διαμερίσματα Στράτος παρέχουν τεχνολογία αιχμής (που επιτρέπει στους επισκέπτες να ελέγχουν τον κλιματισμό και τη θέρμανση). Η ανακύκλωση αποτελεί βασικό συστατικό της φιλοσοφίας καθώς με την χρήση ηλιακής ενέργειας και της πράσινης τεχνολογίας επιδιώκεται η επίτευξη της βιωσιμότητας.

Σε ιδανική τοποθεσία στα περίχωρα της Παροικιάς σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την πρωτεύουσα της Πάρου και πολύ κοντά σε δύο από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής, μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για τις διακοπές σας στην Πάρο.
Οι κοινόχρηστοι χώροι περιλαμβάνουν αίθουσα πρωινού, με εξωτερική σκιερή αυλή καθώς επίσης μεγάλο μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα

Τοποθεσία

Τα ενοικιαζόμενα Στούντιο και διαμερίσματα Στράτος είναι χτισμένα στα περίχωρα της κεντρικής πόλης της Πάρου, της Παροικίας, απέναντι από το αρχαίο μνημείο του Ασκληπιού. Βρίσκονται μόλις 1χμ. απόσταση από το λιμάνι και 5’ περπατώντας από το κέντρο της πόλης, και τον παραλιακό δρόμο (στον οποίο υπάρχουν κυρίως εστιατόρια και μπαρ) και 7χμ από το αεροδρόμιο.

  • Stratos Apartments & Studios
 

Κριτικές